23948sdkhjf

Trux hittar samarbete i Tanzania

Trux i Ljusdal, tillverkare av aluminiumtillbehör till tunga lastbilar, ingår samarbete med Auto-Sueco Tanzania.
Under 2013 levererade Trux över 300 frontskydd till Tanzania och för att följa upp beställningarna, samt försäkra sig om att kunderna var belåtna med produkterna, besökte företaget Afrika i början av 2014. Trux träffade då även representanter för Auto-Sueco i Dar es-Salaam.

– Auto-Sueco blir en strategisk och viktig partner som kan ge oss en bättre insyn och smidigare försäljning av våra produkter i Tanzania samt omkringliggande länder, säger Hasse Olsson, platschef på Trux i Ljusdal, i ett pressmeddelande.

Joao Dias, platschef på Auto-Sueco i Dar es-Salaam, är nöjd och tror att samarbetet kommer att öka uppmärksamheten av Trux produkter ytterligare.

– Vår erfarenhet av Trux är endast positiva och vi vet att det är många åkerier här som är intresserade – särskilt när fler och fler frontskydd dyker upp på vägarna, säger Joao Dias.

Auto-Sueco Tanzania ingår i den portugisiska koncernen Nors, som verkar inom den globala transportsektorn i stora delar av världen med verksamheter i Europa, Afrika och Amerika.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078