23948sdkhjf

Jonas Wiström på ÅF blev Årets VD

Den 10:e november utsågs Årets VD och ÅFs VD, Jonas Wiström, fick utmärkelsen för sitt enastående arbete på ÅF.
Årets VD är ett event med ambitionen att lyfta fram bra ledarskap i svenskt näringsliv. Initiativet kommer från Motivation.se och utbildningsföretaget Executive People. För tredje året i rad har de samlat in namn på några av Sveriges bästa företagsledare och ÅFs VD, Jonas Wiström, fick utmärkelsen i kategorin stora företag.

En jury bestående av tolv högt uppsatta ledare från olika branscher valde Jonas med följande motivering: "När årets VD klev in på kontoret för tio år sedan, hade företaget dålig lönsamhet och en förlegad image. Med sina ledaregenskaper, som bland annat resulterat i toppbetyg från medarbetarna, har årets VD omvandlat företaget till att inta en hög position bland de nordiska konkurrenterna, och med en lönsamhet som fördubblats under de senaste fem åren. Årets pristagare verkar föredömligt för att öka antalet kvinnliga medarbetare i en mansdominerad bransch, och satsar dessutom hårt på social och miljömässig hållbarhet".

- Det känns fantastiskt! Det här är ett erkännande för hela ÅF. Det är så många människor som har bidragit under många års tid, inte minst ÅFs starka ledningsgrupp, kommenterar Jonas Wiström i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079