23948sdkhjf

Arbetet i full gång med Nordens ledande plåtmässa

Arbetet är nu i full gång med den andra upplagan av ScanPlåt, Skandinaviens största samlingsplats för plåtbranschen.
ScanPlåt kommer att äga rum den 19-21 maj 2015 och arrangeras parallellt med Logistik & Transport med TRUCK samt Scandinavian Coating. Ett omfattande seminarieprogram, sociala aktiviteter och ett rekordstort utbud av maskiner, produkter och tjänster väntar besökarna under de tre mässdagarna.

- Vi arbetar nu intensivt på att fortsätta utveckla ScanPlåt-konceptet och vår ambition är att stärka mässan ytterligare och få med oss alla områden inom plåt och plåtbearbetning, säger Björn Lindforss, projektledare hos BraMässor som arrangerar ScanPlåt tillsammans med Svenska Mässan, i ett pressmeddelande. Vi satsar hårt på att få med oss alla viktiga partners för att tillsammans med de två andra mässorna göra ScanPlåt till nästa års stora mötesplats för den nordiska verkstadsindustrin, fortsätter Björn Lindforss.

Vecka med helhet ska locka fler besökare
Industrimässveckan lanseras nu för att etablera en stor och heltäckande mötesplats för den svenska och nordiska verkstadsindustrin. Ambitionen är att innehållet i veckan ska fortsätta att utökas med ännu fler aktiviteter för att ytterligare öka attraktivitetsgraden och dra fler besökare.

- Att vi nu samlar flera stor områden inom verkstadsindustrin under paraplyet Industrimässveckan ger ett mervärde för den redan upptagne verkstadschefen att kunna besöka flera mässor samtidigt, säger Björn Lindforss. Genom att samordna marknadsföringen av de tre mässorna och visa upp helheten kommer vi att locka betydligt fler besökare till ScanPlåt än primäråret 2013.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062