23948sdkhjf

Boxon får utmärkelse av Alfa Laval

Alfa Laval har utsett Boxon till Supplier Of The Year 2013.
Boxon har fått en mycket meriterande utmärkelse, då Alfa Laval-koncernen globalt utnämnt Boxon till ”Supplier of the year 2013”. Utmärkelsen är ett tydligt bevis på att Boxons affärsmodell är framgångsrik och bidrar till utveckling och förbättring hos globala kunder såsom Alfa Laval.

Motiveringen lyder:
”Utmärkelsen Supplier of the Year har tagits fram för att uppmärksamma den bästa globala prestationen baserat på kostnadsutveckling, leverans, kvalitet, ledtider, volymökningar, flexibilitet och kommunikation.”

”Det är en ära att få denna utmärkelse och den ställer höga krav på oss som förpackningspartner framöver. Lägsta nivån är nu satt och det gäller att utvecklas vidare. Vi är i början på vårt goda partnerskap och vi ser att det finns många möjligheter till fortsatt utveckling”, skriver Boxon i ett pressmeddelande.

Flera viktiga egenskaper föranledde utmärkelsen
Alfa Laval ställer höga krav på att deras partners och leverantörer ska hålla god servicegrad, vara proaktiva, ha en bra leveransprecision med ett starkt kontaktnät. Detta är egenskaper som Boxon idag utvecklat och som lett till att de blivit utnämnda till Supplier of the Year 2013. Att Boxon dessutom är flexibla, globala och oberoende i materialval har ytterligare bidragit till utnämningen.

Boxon har sedan 2008 varit leverantör av förpackningslösningar till Alfa Laval. Partnerskapet omfattar en stor mängd förpackningar, kompletta förpackningslösningar, maskinlösningar – såväl
standardiserade som kundunika lösningar. Dessutom ingår ett antal tjänster i konceptet, där t ex en omfattande lagerhållningstjänst av kundunika förpackningar ingår som en del.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109