23948sdkhjf

Prevas levererar till Tekniska verken

Prevas tar hem order från Tekniska verken i Linköping.
När Tekniska verken i Linköping behöver ta fram en modern systemlösning för att framtidssäkra miljö- och energirapportering hämtar man hjälp från Prevas. Tillsammans ska man ta fram en modern teknisk plattform baserad på standardiserade produkter. Leverans sker under hösten 2015.

Komplett lösning
Prevas leverans omfattar en komplett systemlösning för miljö- och energirapportering, implementering, service, underhåll, uppdateringar samt support av systemet. Efter drifttagningen startar ett 3-årigt support- och underhållsuppdrag med option på ytterligare två år.

- Vi har gjort en grundlig förstudie för att ta fram och definiera våra krav på ett nytt, modernt och framtidssäkrat system för miljö- och energirapportering avseende produktionen av värme, el och kyla i våra anläggningar. Ett grundläggande krav är att vi ska kunna hantera vår övervaknings- och uppföljningsprocess i ett gemensamt system, säger Claes Vallin, processägare uppföljning produktion och miljö på Tekniska verken i ett pressmeddelande.

- I upphandlingen har Prevas visat sig vara lyhörda för våra krav och kan dessutom leverera mervärde för oss i sin systemlösning. Prevas system står starkt i konkurrensen med andra leverantörers lösningar och vi ser fram emot ett intressant och spännande genomförande tillsammans med Prevas, fortsätter Claes Vallin.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078