23948sdkhjf

HANZA utsedd till Konekeskos tillverkningspartner av Yamarin Cross- båtar

HANZA Holding har valts av Konekesko Oy, en finsk ledande tillverkare av premiumbåtar, att leverera alla aluminiumdelar till den framgångsrika Yamarin Cross-serien.
HANZA har genom sitt dotterbolag HANZA Finland OY ingått ett tvåårigt tillverknings- och leveransavtal med Konekesko där HANZA kommer att tillverka och leverera aluminiumdelar i sin Kokkola-anläggning i Finland.

- Efterfrågan på våra Yamarin Cross-aluminiumbåtar ökar snabbt, med en stark marknadstillväxt i hela Europa, säger Kari Rautanen, chef för Fritidsbåtsegmentet på Konekesko, i ett pressmeddelande. Vi behövde en stabil partner som kan stödja denna tillväxt med hög leveranssäkerhet och kvalitet. I HANZA fann vi denna industriella tillverkningspartner.

- Konekesko är ett mycket framgångsrikt företag, och vi är stolta över att kunna vara en del av deras båtserie Yamarin Cross, säger Thomas Lindström, marknads- och försäljningschef på HANZA. Avtalet med Konekesko medför att HANZA ytterligare stärker sin position som den ledande industriella tillverkningspartnern i Norden. Det är också ett kvitto på att investeringen i den nya fabriken för tjockmetall i Kokkola bidrar till vår fortsatta tillväxt.

Leveransvärdet av avtalet bedöms motsvara cirka 2,5 MEUR, cirka 23 MSEK.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079