23948sdkhjf

Rekord leder till nyanställningar på Toyota i Mjölby

Efter en mycket bra avslutning på budgetåret, har cirka 50 personer rekryterats till produktionsanläggningen i Mjölby.
Toyota Material Handling har den senaste månaden nyanställt ett 50-tal personer till produktionen av truckar vid anläggningen BT Products i Mjölby.

Toyota Material Handlings produktionsanläggning i Mjölby, BT Products AB, hade en rekordartad avslutning av det förra budgetåret som avslutades sista mars, Antalet inkomna order var större än någon gång tidigare och även det nya året har börjat mycket bra. För att kunna svara upp till det stora antalet order, nyanställde företaget i början av maj cirka 50 personer.

- Det är glädjande med den stora orderingången vi haft den senaste tiden. Orderökningen gäller de flesta av våra produkter och vi har rekryterat alla typer av kompetenser inom IF Metalls avtalsområde till vår produktion främst montörer och svetsare, säger Peter Carlsson, fabrikschef eltruckar på BT Products AB, i ett pressmeddelande. Vi är glada över att vi snabbt har kunnat rekrytera den kompetens vi behöver för att svara upp mot våra kunders efterfrågan, säger han.

Främst rör det sig om visstidsanställningar, men personer som haft praktikplatser har även erbjudits tillsvidareanställning. Enligt Anneli Ericson, HR Direktör på BT Products AB ser bolaget ljust på framtiden och efter semesterperioden kommer ytterligare cirka 50 personer att behöva anställas.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063