23948sdkhjf

KG Knutsson i strategiskt avtal med A Clean Partner International

Ordervärdet beräknas överstiga fem Mkr per år.
North Chemicals dotterbolag, A Clean Partner international, har tecknat ett strategiskt avtal med KG Knutsson AB. Det förväntade ordervärdet bedöms långsiktigt att överstiga 5 Mkr per år.

Samarbetet omfattar de produktområden som ACP företräder och ger KGK rätt att initialt fritt marknadsföra omkring 45 utvalda produkter från ACP inom fordonsmarknaden och marin i Sverige, Finland, Estland, Lettland och Litauen.

- Det är mycket glädjande att vi tecknat en för oss viktig affär med KGK. Vi ser större affärsmöjligheter med avtalet allteftersom vi stärker samarbetet med hela KGK. Inte minst ökar våra möjligheter att marknadsföra oss internationellt tillsammans med KGK. I North Chemicals plan ingår att teckna ytterligare liknande strategiska affär inom olika branscher på svenska marknaden. Detta är ett av flera viktiga affärsavtal för att uppnå koncernens organiska tillväxtmål, säger Stig Norberg, VD, i ett pressmeddelande.

KGK
KGK är generalagent för världsledande tillverkare av tekniskt högkvalitativa produkter med välkända varumärken för fordons- och marinbranschen. I Sverige bedriver KGK verksamhet i Sollentuna, Göteborg och Malmö och företaget har cirka 70 Autoexperten butiker. Utomlands finns KGK i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Bolaget omsätter årligen cirka tre miljarder kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.095