23948sdkhjf

ESSVE flyttar

De nya lokalerna i Kista är skräddarsydda för verksamheten.
Ett av Sveriges starkaste varumärken inom skruv och infästning flyttar till hypermodernt kontor i Kista 1 juli. Den nya skräddarsydda lokalen innebär att ESSVE kan storsatsa på kompetenshöjande utbildningar och interna produkttester.

– En bättre och mer strategisk placering för kunder och personal kunde vi inte ha hittat. Lokalerna är anpassade till våra behov, vilket betyder effektivare utbyten mellan våra avdelningar, större fokus på praktisk produktutbildning för våra återförsäljare och byggkunder samt förbättring av vår interna test- och labbverksamhet. Dessutom kan vi fortsätta att växa här, säger Pontus Boman, VD på ESSVE, i ett pressmeddelande. 


Säkerställer kvalitet inhouse
ESSVE har utvidgat personalstyrkan kraftigt på framförallt produktsidan. Detta betyder att företagets produkttekniker, kemister och ingenjörer har fått ett ökat behov av egna testytor.

– Tidigare har flertalet tester utförts av extern part, men nu kan våra egna experter säkerställa kvaliteten under bästa möjliga förutsättningar. Det känns tryggt, produktivt och helt rätt för ett varumärke som vill ligga i framkant, säger Pontus Boman.

Om Essve
Essve har ett brett sortiment från traditionell spik till innovativa lösningar för tunga montage i trä, betong och stål.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093