23948sdkhjf

Storinvestering för Sävsjö Plåtindustri

Flera nya maskiner har köpts in.
Sävsjö Plåtindustri är marknadsledande på stålkarmar för trädörrar. Bolaget har en väl fungerande, modern produktionsapparat för att kunna tillgodose marknaden med stålkarmar för alla krav och konstruktionslösningar anpassade för det enskilda objektet.

Under de senaste månaderna har Sävsjö Plåtindustri genomfört flera tunga investeringar. Bland annat en Prima Power servoelektrisk stans- vinkelsax SGe6 med STS-staplare från Din Maskin. Maskinen är dessutom utrustad med InkJet för märkning av detaljer med t ex streckkod som skall bli helt integrerat med affärssystemet Monitor.


Magnus Hörberg, teknik- och försäljningschef, berättar:

- För oss var närheten till en väl utbyggd serviceorganisation viktig. Vi har en Finn-Power stansmaskin, flera Dimeco-maskiner, en OmeraRoss-press och några Guifil kantpressar från Din Maskin sedan tidigare så vi känner varandra väl. Vi har varit väldigt nöjda med det samarbetet, säger han i ett pressmeddelande från Din Maskin.

Ytterligare investeringar
Sävsjö Plåtindustri har dessutom investerat i två stycken servoelektriska kantpressar, E-Brake 300 ton 4 meter från SafanDarley! Servotekniken erbjuder många fördelar som exempelvis låg energiförbrukning, tyst arbetsmiljö, låga underhållskostnader och hög precision.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094