23948sdkhjf

Grundfos levererar pumpar till VM

Majoriteten av pumplösningarna vid sportevenemanget i Brasilien kommer från Grundfos.
Vid avsparken för världens största fotbollsevenemang i Brasilien i sommar kommer häpnadsväckande 70 % av alla de pumplösningar, som installerats vid de 12 arenor där turneringen hålls, att komma från Grundfos.

– När världens ögon riktas mot Brasilien och VM är det absolut avgörande att allting fungerar problemfritt, säger Group Executive Vice President Søren Ø. Sørensen, i ett pressmeddelande. Våra kunder i Brasilien känner till våra högkvalitativa lösningar av egen erfarenhet eller genom vårt goda rykte i branschen. I kombination med den expertassistans vi erbjuder gör detta att Grundfos ofta betraktas som det säkra valet.

Avancerad teknik förenat med miljötänk
Utöver beprövad driftsäkerhet ger Grundfos lösningar energieffektivitet i världsklass, med bästa prestanda och minimal förbrukning av el och vatten. Eftersom energieffektivitet står högt upp på agendan för flera av arenaprojekten, uppfyller Grundfos lösningar inte bara alla tekniska krav, utan gör det dessutom med minsta möjliga miljöpåverkan.

– Vi är stolta över att vara en del av detta evenemang och är övertygade om att våra pumpar kommer att prestera i världsklass, precis som spelarna på planen, avslutar Søren Ø. Sørensen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.082