23948sdkhjf

Nolato utsedd till Husqvarnas bästa leverantör

I hård konkurrens med leverantörer runt om i världen har Nolato erhållit utmärkelsen som bästa leverantör 2014 till Husqvarna Group.
Husqvarna är världens största tillverkare av utomhusprodukter som robotgräsklippare, trädgårdstraktorer, motorsågar och trimmers. Utmärkelsen ”Supplier Excellence Award” delades ut vid företagets globala leverantörsdag i USA till representanter för Nolato Gota (Götene) och Nolato Polymer (Torekov/Ängelholm).

– Vi är stolta och naturligtvis mycket glada över utmärkelsen. Den är ett bevis på att vi jobbar på rätt sätt med våra kunder, kommenterar Peter Holterberg, som är VD i Nolato Gota. Särskilt positivt är att Husqvarna betonade utvecklingen inom våra nyckelområden utveckling, kvalitet, leveranssäkerhet och kostnadsnivå.

I sin motivering till utmärkelsen lyfte Husqvarna även fram det långsiktiga och nära samarbetet med Nolato när det gäller utveckling av processer och produkter. Ett samarbete som baseras på en ömsesidig vinn/vinn-strategi med målet att det även ska vara lönsamt för leverantörerna att arbeta med ständiga förbättringar av Husqvarnas produkter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078