23948sdkhjf

Schneider Electric främjar elbilsmarknaden

Tillsammans med The New Motion erbjuder Schneider Electric en kombination av bolagens tjänster för elbilar.
Schneider Electric och The New Motion lanserar ett gemensamt erbjudande kring tjänster för elbilar. Samarbetet innebär att Schneider Electrics uppkopplade laddningsstationer och energihanteringslösningar kombineras med The New Motions plattform för tjänster kopplade till laddning av elbilar.

Genom samarbetet kan kunder, som till exempel parkeringsoperatörer, fastighetsägare och elbilsförare, dra nytta av installation och service av Schneider Electrics uppkopplade laddningsstationer och alla online-baserade tjänster som The New Motion erbjuder inom laddning.

– Vi är glada att kunna öka tempot på utrullningen av våra tjänster kopplade till laddning av elbilar tillsammans med en stark partner som Schneider Electric. Det ligger i linje med vår strategi att påskynda införandet av våra tjänster på nya marknader genom samarbete med de mest professionella partners som finns på varje marknad, säger Ritsaart van Montfrans, grundare av The New Motion, i ett presmeddelande.

Gustav Gustavsson Klippel, affärsansvarig laddning av elbilar på Schneider Electric Sverige:

– Det känns självklart spännande att vi nu tar ett stort steg närmare ett hållbart samhälle och få vara med och främja övergången till en eldriven fordonspark. Det är extra roligt att Norden är en av de första marknaderna där vi kommer att få se moderna lösningar på det här området.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078