23948sdkhjf

Jobro rekryterar ledande kompetens

Ny vice VD från Combitech samt ny ekonomichef har tillsatts.
Västsvenska teknikföretaget Jobro plåtkomponenter växlar nu upp sitt erbjudande ytterligare. Förutom en maskinpark i absolut världsklass har Tomas Karlsson från Combitech rekryterats som vice VD. Tomas Karlsson var tidigare resultatsenhetschef på affärsområdet Manufacturing Engineering & Tool Design på Combitech och har även varit bland annat försäljningschef inom Saab Engineering Service.

Dessutom har Annika Johansson från Xano Industri tillsatts som ekonomichef. Annika Johansson kommer närmast från Xano Industri, ett nischat teknikföretag som erbjuder tillverknings- och utvecklingstjänster för industriprodukter och automationsutrustning.

Unikt erbjudande
- Jobro är ett företag i ständig utveckling och nu är vi mogna för att ta nästa steg – att sälja kunskap om komplex produktion. Idag kan vi enkelt räkna på om en produkt blir lönsam eller inte redan på prototypsstadiet. Detta oavsett om det gäller lastbilar eller värmepumpar. Just nu ligger vi i startgroparna för ett helt nytt utbildningskoncept som har premiär under Elmia Subcontractor. Här sticker jag gärna ut hakan och påstår att det är ett erbjudande få kan matcha, säger Tobias Ludvigsson, VD för Jobro.

Jobro har listats som Gasellföretag tre år i rad för sin tillväxttakt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.083