23948sdkhjf

Combitech i 3D-samarbete med Dassault Systèmes

Genom ett partneravtal med Dassault Systèmes kring 3DVIA Composer stärker Combitech sin förmåga att leverera helhetslösningar inom produktinformation.
Combitech har ingått ett partneravtal med Dassault Systèmes som ger Combitech möjlighet att integrera 3D-visualiseringsprodukten 3DVIA Composer i lösningar till sina kunder.

– Att till exempel integrera 3DVIA Composer med UpTime, vår egen lösning för att producera, hantera och distribuera teknisk information, innebär ökade möjligheter till helhetsåtaganden inom produktinformation åt både befintliga och nya kunder, säger Karl-Olov Nygren, affärsområdeschef på Combitech, i ett pressmeddelande.

Combitechs lösning UpTime hjälper företag att skapa, hantera, spåra och kontrollera produktinformation genom en produkts hela livscykel. Med 3DVIA Composer kan befintliga konstruktionsdata omvandlas i 3D, vilket gör det möjligt att skapa tydligare och mer lättolkad produktinformation som förbättrar förståelsen av och överblicken över informationen för olika intressenter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079