23948sdkhjf

Tyréns startar nytt affärsområde

Nu satsar bolaget på installationer i region Syd.
I samband med förvärvet av det danska konsultföretaget Hansen, Carlsen & Frølund A/S (HaCaFrø) kan Tyréns erbjuda installationskompetens även på Öresundsmarknaden. Nu tar företaget nästa steg och satsar på ett helt nytt affärsområde inom installationer i region Syd.

Genom att kombinera resurser i Danmark med nya i sydsverige kan Tyréns erbjuda konkurrenskraftiga helhetslösningar till sina kunder. Ambitionen är att inom två års tid ha 40-60 medarbetare inom installationsområdet på den svenska sidan av Öresund.

Ny chef
För att leda denna satsning har Jan Holsøe rekryterats som affärschef. Han kommer från en roll som chef för VVS och Ventilation på Balslev A/S. Han har även arbetat i tolv år på det nya dotterbolaget HaCaFrø och kan därigenom bidra till ett effektivt samarbete över sundet.

− Vi är mycket glada över att ha hittat en person med en så tydlig helhetssyn på installationer och som dessutom känner våra danska kollegor väl. Med Jan i ledartröjan tänker vi utveckla vår verksamhet och bli en kvalitetsaktör även inom installationsområdet, säger Christian Lindfors, Tyréns regionchef i Syd, i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078