23948sdkhjf

Elektroautomatik expanderar

Nu etablerar EA en ny avdelning och nyanställer.
Produktivitet leder till lönsamhet. Det är med bakgrund i detta som Elektroautomatik nu etablerar en ny avdelning, Service & Driftsäkerhet. Verksamheten har fokus på att höja och säkerställa driften hos kund.

- För att klara den globala konkurrensen behöver företagen öka sin produktivitet, där en viktig förutsättning är just service och driftsäkerhet, säger Mikael Gustavsson, VD på EA, i ett pressmeddelande.

Avdelningen kommer exempelvis att arbeta med att höja tillgängligheten för utrustning, genom att utveckla det förebyggande underhållet. Detta sker genom att arbeta med instruktioner, intervall eller tillståndsbaserade kriterier. Rätt intervall och rätt åtgärd genererar färre stopp. För de stopp som kvarstår finns serviceingenjörer med hög kompetens för att minska stilleståndstiderna vid Akut Avhjälpande Underhåll.

- Nyttan ligger i att få utrustningar att fungera utan oplanerade stopp. Så länge som produktionen fungerar och producerar så skapar företaget värde. Detta ger i sin tur ökad trygghet för alla anställda, säger Sören Jansson, ansvarig för avdelningen, i ett pressmeddelande.

Den nya avdelningen har lett till att sju nya medarbetare rekryterats.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063