23948sdkhjf

ORTIC tar hem en stor maskinorder

Beställningen från EAB omfattar nybyggnation av produktionsutrustning.
ORTIC AB har fått en stor maskinorder från EAB i Smålandsstenar. Ordern omfattar en nybyggnad av produktionsutrustning som baseras på rullformningsteknik. Utrustningen planeras vara klar för drifttagning under våren 2015.

– Denna order är en strategiskt viktig maskinbeställning som ORTIC fått, och det känns extra tillfredställande då vi har ett historiskt långt samarbete med EAB, säger Peter Grufman, VD på ORTIC AB i Borlänge, i ett pressmeddelande.

Viktig investering
EAB är ett välrenommerat och växande familjeägt företag med egen tillverkning i Smålandsstenar och försäljning över i stort sett hela världen. EAB arbetar inom tre produktområden: Lagerinredningar, Portar och Stålbyggnader. Inom Lagerinredning är man idag marknadsledare på den nordiska marknaden. Maskininvesteringen är en viktig del i EABs strategiska och ständigt pågående teknikutveckling, där fokus ligger på att skapa hållbara produkter med högsta möjliga nivå vad gäller säkerhet, funktionalitet, ergonomi och ekonomi.

Om ORTIC
ORTIC AB utvecklar, tillverkar och marknadsför avancerad produktionsutrustning baserat på rullformningsteknik. Framtiden för rullformningstekniken ser ljus ut då den dels är en mycket kostnadseffektiv tillverkningsmetod och dels är synnerligen lämpad för att forma de höghållfasta och ultrahöghållfasta stål som ökat i användning på senare år.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094