23948sdkhjf

Indutrade växer i Storbritannien

Nu förvärvas CRP.
Indutrade har tecknat avtal om förvärv av samtliga aktier i Corrosion Resistant Products Ltd, ett nischat bolag inom flödesteknik, med en årsomsättning om 110 MSEK.

CRP tillverkar och levererar PTFE-linade rörledningar, fluorkarbon-linade ventiler och rörledningsbälgar för kemisk, farmaceutisk och tillhörande processindustrin. Produkterna är mycket korrosionsbeständig och utrustningen används för att transportera de mest frätande och giftiga kemikalier i fabriker runt om i världen.

- Under de senaste 32 åren har CRP utvecklats till en global leverantör av specialiserade produkter. Vi har känt Indutrade sedan många år och ser förvärvet som en naturlig utveckling av vår verksamhet, dels bevarar vi våra egna värderingar samtidigt som vi får dra fördel av Indutrades finansiella styrka. Med Indutrade som ny ägare får vi möjlighet att stärka vår verksamhet och växa ytterligare, säger Nigel Price, VD och tidigare ägare av CRP, i ett pressmeddelande.

- Indutrade har nyligen gjort flera förvärv i England och vi är glada över att ytterligare stärka vår marknadsposition genom förvärvet av CRP, säger Johnny Alvarsson, VD för Indutrade.

Bolaget kommer att ingå i Indutrades affärsområde Special Products.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063