23948sdkhjf

Elmia Automation levde upp till förväntningarna

Årets ledande automationsmässa kännetecknas av hög kvalitet, många lösningar på plats samt flertalet leads.
Elmia Automation är den ledande automationsmässan för svensk tillverkningsindustri. Efter fyra intensiva dagar, mellan 6-9 maj, med massor av robotar, automationslösningar och komponenter är årets mässa slut.

– Det här var den mest heltäckande automationsmässan för tillverkningsindustrin som någonsin arrangerats i Sverige, säger projektledare Lina Kåvestam. Vi är väldigt glada över vårt mångåriga samarbete med branschen och tillsammans har vi gett besökarna ett brett utbud av automationslösningar, säger Lina Kåvestam, i ett pressmeddelande.

Årets mässa var 25 procent större än 2012 och antalet utställare var 129 stycken. Förväntningarna var med andra ord höga på förhand.

– Det märktes att mässan etablerat sig som den ledande automationsmässan för tillverkningsindustrin. Utställarna visade fler lösningar än senast och det var över 80 robotar på plats i de båda hallarna, säger Lina Kåvestam.

Flera av utställarna satsade extra mycket med stora montrar och flera lösningar på plats.

– Alla har sagt att det varit en oerhört hög kvalitet på besökarna och flera företag har slagit all-time-high på leads under en och samma mässa, säger Manne Seifter, ordförande i Svenska Automationsgruppen.

Nu blickar Manne Seifter framåt och ser årets avslutning som en bra start på nästa Elmia Automation om två år.

– Vi är enormt glada som förening att få vara med att arrangera Elmia Automation. Våra medlemmar är också väldigt nöjda med mässan och vi ser med stor glädje fram emot 2016, säger han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093