23948sdkhjf

Orio öppnar återigen dörrarna för lärarledd teknisk Saab-utbildning

Nu kompletteras de webbaserade utbildningarna vid Saab Academy återigen med lärarledda utbildningar i Trollhättan.
Saab Academy är Orios utbildningsverksamhet för både Saab-verkstäder och Orio-anställda. Utbildningen startade år 2004 i samarbete med General Motors i syfte att säkerställa en högkvalitativ global utbildning för alla som arbetar med Saab. Efter att de senaste två åren enbart erbjudit webbaserade kurser öppnar Orio nu återigen upp för lärarledda klassrumskurser på plats i Trollhättan.

– Vi märker ett fortsatt behov av utbildning hos våra Saab-verkstäder. Saab-ägare är noga med att anlita verkstäder med kunnig personal, säger Michael Backman, utbildningsansvarig på Orio, i ett pressmeddelande. Vi är mycket glada att intresset är så pass stort att vi nu återigen kan slå upp dörrarna för vår utbildningsverksamhet på plats i Trollhättan.

Internationellt intresse
De nya lärarledda tredagarskurserna i Trollhättan är redan fullbokade med mekaniker från både Sverige, Danmark och Norge och fler tillfällen planeras in under året. Även länder utanför Skandinavien har möjlighet till lokalt anpassade och lärarledda kurser.

Förutom mekanikerutbildning så erbjuder Saab Academy även kursprogram för reservdelskonsulter, servicemottagare och verkstadsägare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079