23948sdkhjf

Topprekrytering till Hexatronic

Henrik Larsson Lyon tillträder som koncernchef.
Hexatronic Scandinavia har rekryterat Henrik Larsson Lyon till ny koncernchef.

Henrik Larsson Lyon kommer närmast från Nexans som Vice President Sales D&I Market Line Europe. Henrik har i rollen som Vice President på Nexans ansvarat för försäljningen till grossister samt installatörer och varit placerad vid huvudkontoret i Paris de tre senaste åren. I sin tidigare karriär inom Nexans har han bland annat haft rollen som Divisionschef inom Nexans Sweden AB. I sina roller inom Nexans har han varit framgångsrik i att implementera strategier för såväl marknad, produktutveckling som effektiv produktion.

Henrik Larsson Lyon har även arbetat hos Price Waterhouse och Arthur Andersen samt inom Alcatel koncernen.

– Jag är stolt och glad att vi har kunnat attrahera en sådan toppkraft till Hexatronic-koncernen, säger Gert Nordin, grundare och VD för Hexatronic Scandinavia AB, i ett pressmeddelande. Henrik och jag kommer att lyfta Hexatronic till nästa nivå. Jag kommer nu att kunna koncentrera mig på koncernövergripande försäljning och marknadsbearbetning. Detta samtidigt som Henriks kompetens, erfarenhet och nätverk kommer att göra att vi snabbare kan utveckla Koncernens övriga delar.

Henrik beräknas att tillträda sin tjänst 6 augusti 2014. Gert Nordin kommer att kvarstå som koncernchef till Henrik tillträder varefter han tar rollen som vice koncernchef inom bolaget.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078