23948sdkhjf

SKF utmärks återigen till Årets leverantör 2013

Priset får de av General Motors för sin förmåga att överträffa förväntningar samt stötta GM:s företagskultur.
SKF har för fjärde året i rad utsetts till Årets leverantör av General Motors. Priset delades ut onsdagen den 12 mars under den tjugoandra upplagan av ceremonin ”Utmärkelse av Årets leverantör”. Det är femte gången som SKF tar emot priset.

- Detta prestigefyllda pris är ett resultat av vår höga och jämna kvalitetsnivå. Det är mycket inspirerande att vi uppmärksammas av GM för vårt hårda arbete. Vi har tillsammans utvecklat ett nära samarbete som genererar ett stort kundvärde, säger Tryggve Sthen, President SKF Automotive, i ett pressmeddelande.

- Leverantörerna har en stor del i GM:s framgång med att tillhandahålla attraktiva fordon till kunderna, säger Grace Lieblein, GM vice president, Global Purchasing och Supply Chain. Vinnarna av Årets leverantör har visat prov på sin förmåga att hela tiden överträffa förväntningarna och samtidigt stötta vår företagskultur.

Mindre än 1 procent av leverantörerna världen över har tilldelats GM:s pris Årets leverantör. Vinnarna uppmärksammas för innovativ teknik, oöverträffad kvalitet, krishantering och konkurrenskraftiga lösningar för hantering av företagets totala kostnader.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062