23948sdkhjf

Åkerströms Björbo inleder samarbete med distributör i Turkiet

Avtalet innebär att Åkerströms nu tar ett steg in på den turkiska marknaden för radiostyrning.
Ett samarbetsavtal har nyligen tecknats mellan Åkerströms Björbo och Konsis Industrial Automation Co i Turkiet. Avtalet innebär att Konsis Industrial Automation Co blir Åkerströms turkiska distributör av radiostyrning för industriella och mobila marknaden. Samarbetet är en inbrytning för Åkerströms på den turkiska marknaden för radiostyrning och är ytterligare ett steg i bolagets internationella expansion.

– Åkerströms har redan nu bevisat att de är mycket snabba och flexibla, och att deras produkter håller en mycket hög kvalitet. Vi ser fram emot ett långt och fruktsamt samarbete och vi är mycket stolta att ha blivit en del av Åkerströms familj, säger Aydin Gün, Verkställande Direktör på Konsis Industrial Automation Co, i ett pressmeddelande.

– Konsis Industrial Automation Co har stor erfarenhet av den industriella marknaden och har redan bevisat att de är mycket snabbfotade då de på mycket kort varsel ställde ut på WIN Automation mässan i Istanbul, 19-22 mars, helt iklädda Åkerströms kläder. Deras erfarenhet, kunskap och välvilja värderar vi mycket högt. Vi ser en mycket stor potential att växa tillsammans med dem på den turkiska marknaden, säger Andreas Hedström, Försäljnings- och Exportchef på Åkerströms Björbo AB.

Konsis Industrial Automation Co
Konsis Industrial Automation Co har sedan 2004 specialiserat sig på olika tekniska lösningar inom industriell automation bland annat för lyftmarknaden. Konsis Industrial Automation Co har sitt säte i Istanbul och de har idag 11 anställda.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.239