23948sdkhjf

Würth tecknar avtal med Din Bil

Din Bil och Würth tecknar 3-årigt avtal.
Avtalet innebär att Würth blir leverantör av förbrukningsmaterial, kemikalier, handverktyg, maskiner, verktygsvagnar och produkter för personligt skydd till Din Bil under en treårig avtalstid, med start 2014-04-01.

- Vi valde Würth för deras höga kvalitet och starka organisation samt för att de hjälper oss att spara pengar genom att konsolidera vår varukorg, d.v.s. att minska antalet olika artiklar som köps, säger Johan Hilmersson, servicemarknadschef på Din Bil i ett pressmeddelande.

- Vårt avtal med Din Bil är ett kvitto på att vi har ett bra erbjudande och ett stort förtroende hos kunderna. Det är också resultatet av ett långsiktigt strategiskt arbete med vårt erbjudande Würth Hela Vägen, där vi nu ser att fler kunder värdesätter det samarbete som Würth erbjuder marknaden, säger Håkan Larsson, Divisionschef på Würth Svenska AB. Vi ser fram emot partnerskapet och vi är mycket glada att Din Bil valt att komma tillbaka till oss på Würth.

Även servicekoncept
Avtalet innebär också att Din Bil kommer att använda Würths servicekoncept ORSY (Ordning och Reda Satt i System). ORSY-systemet innebär att Würth ansvarar för att Din Bil har rätt produkter och att logistiken fungerar.

- ORSY är en del av vårt helhetskoncept, ”Würth hela vägen”, säger Håkan Larsson. Det är ett helhetserbjudande med produkter, tjänster, lösningar och kompetens som är designat för att spara kundens tid. Att Din Bil har valt att satsa på det är förstås otroligt spännande och roligt, avslutar Håkan.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078