23948sdkhjf

Combitech tecknar ramavtal med Rikspolisstyrelsen

Teknikkonsultbolaget Combitech tecknar ramavtal med Rikspolisstyrelsen gällande konsulttjänster inom strategisk och teknisk informationssäkerhet.
Teknikkonsultbolaget Combitech har efter en upphandling tecknat ramavtal med Rikspolisstyrelsen. Avtalet gäller konsulttjänster inom strategisk och teknisk informationssäkerhet.

– Combitech har en bred kompetens som täcker samtliga aktuella områden. Vi har dessutom ett flertal relevanta referensuppdrag för andra myndigheter, till exempel Kriminalvården och Riksgälden. Bredden i uppdraget för Rikspolisstyrelsen är verkligen spännande och vi ser fram emot att påbörja samarbetet, säger Pernilla Rönn, tf affärsområdeschef för Informationssäkerhet på Combitech i ett pressmeddelande.

Avtalet gäller i två år med start 2014-03-04, med option på förlängning i ytterligare två år. Storleken på avtalet är inte fastställt men uppskattas ligga på samma nivå som för uppköpta konsulttjänster inom området strategisk och teknisk informationssäkerhet under föregående två år, cirka 8-9 miljoner kronor årligen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.142