23948sdkhjf

SKF i avtal med BillerudKorsnäs

Affären avser leverans av online övervakningssystem.
SKF har fått en order av BillerudKorsnäs om leverans av övervakningssystemet SKF IMx online till pappersmaskin PM2 vid anläggningen i Karlsborg. Systemet läser av avvikelser i maskinutrustningen och sänder kontinuerligt information till underhållsavdelningen om maskinens tillstånd. SKF levererar färdig fast installation, med både hård- och mjukvara, samt utbildning och support i systemet.

- SKF är en trygg leverantör av övervakningssystem med bred portfölj av produkter, tjänster och utbildning inom tillståndskontroll. SKF:s fokus på forskning och utveckling stödjer vår ambition att lyfta tillståndskontroll till en helt ny nivå. Dessutom är specialistkompetens geografiskt nära vilket är värdefullt för oss, säger Ingemar Niemi, sektionschef för Driftsäkerhet och Mekaniskt underhåll på BillerudKorsnäs, i ett pressmeddelande.

BillerudKorsnäs
BillerudKorsnäs är en världsledande leverantör av starkt, nyfiberbaserat förpackningsmaterial med 8 produktionsanläggningar och verksamhet i 13 länder. Anläggningen i Karlsborg har ca 385 anställda med en produktionskapacitet på 300 000 ton/år.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094