23948sdkhjf

Nytt avtal för Prevas på underhållssystem

Nedre Romerike Avløpsselskap IKS och Nedre Romerike Vannverk IKS i Norge har valt Infor EAM som gemensamt system.
Nedre Romerike Avløpsselskap (NRA) IKS är ett kommunalt företag som renar och transporterar avloppsvatten i Norge. Företaget har också primärt ansvar för huvudtransportsystemet fram till reningsanläggningen.

Nedre Romerike Vannverk (NRV) IKS producerar och levererar i sin tur 16 millioner m3 dricksvatten till leverans-ställen i flera kommuner i Norge. Företagets ansvar omfattar alla anläggningar som är nödvändiga för att leverera vatten i parti, inklusive reservkällor. Företagen har gemensam administration och VD.

Bolagen har nu gemensamt ingått ett avtal med Prevas om anskaffning och implementering av underhållsystemet Infor EAM och satsar på att ha lösningen på plats före sommaren 2014.

- Vi gick ut med en förfrågan om ett gemensamt drift- och underhållssystem hösten 2013 för att öka driftsäkerheten och kapaciteten, samt för att uppnå en bättre spårbarhet gällande vad som blir utfört av planerade och akuta arbeten, berättar Eirik Rismyhr, driftchef på NRA, i ett pressmeddelande.

- Vårt önskemål var att få ett system som på ett enkelt sätt skulle hjälpa oss att organisera och styra vardagliga uppgifter, samtidigt som det måste vara enkelt att underhålla, vidareutveckla och använda. Därför tog vi oss tid, både att prata med olika referenser och att testa de aktuella lösningarna närmare. Efter bra feedback föll valet på Infor EAM och Prevas, fortsätter Eirik Rismyhr.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125