23948sdkhjf

Slangakuten tar miljöansvar

I ett samarbete med Stena Recycling säkerställs nu hantering av avfall.
Slangakuten har tecknat ett centralt samarbetsavtal med Stena Recycling och har genomfört ett omfattande arbete för att säkerställa sina rutiner och hantering av farligt avfall.

- Under hösten har vi genomlyst och säkerställt rutiner och hantering av farligt avfall. Tidigare hade vi olika samarbetsparters för hantering av farligt avfall i våra olika regioner. Att ha en och samma partner innebär många fördelar, berättar Stefan Fallenius, VD på Slangakuten, i ett pressmeddelande.

Behov av att själva lämna avfall
Med ambulerande verksamhet utan verkstäder hade Slangakuten behov av att hitta en samarbetspartner som de själva kunde åka till för att lämna sitt farliga avfall. Att ställa upp egna avfallsstationer var inget alternativ. Här kunde Stena Recycling tillmötesgå deras krav.

Miljöansvar - en viktig fråga
Stefan Fallenius berättar att företaget allt oftare får frågor kring miljöansvar från sina kunder.

- Att ta ansvar för miljön ser vi som en självklar och mycket viktig del i att vara ett modernt och ansvarstagande företag, oavsett om det gäller obligatoriska regler eller frivilliga initiativ. All personal på Slangakuten är utbildade i ADR. Under året kommer vi även genomföra en utbildning i miljövänlig körning, förklarar Stefan Fallenius.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093