23948sdkhjf

Combitech vinner ramavtal med Transitio

Teknikkonsultbolaget Combitech har i en upphandling vunnit ramavtal med vagnbolaget AB Transitio avseende konsulttjänster inom teknikförsörjning.
Transitio är ett samägt bolag som anskaffar, finansierar och förvaltar spårfordon åt ett 20-tal landsting och regionala kollektivtrafikmyndigheter. I en större upphandling har Combitech vunnit ramavtal inom samtliga områden som man lämnade anbud för: Dokumentationsstöd, Revision och kvalitetssäkring, Riskanalyser/-hantering samt Driftsäkerhet och livscykelkostnad.

– Combitech är ett spännande företag med en bred kompetens och lång erfarenhet inom flera verksamhetsområden som också är intressanta för Transitio. Vi tror att Combitech kan bidra med nya perspektiv inom de områden som vi tecknat ramavtal, säger Magnus von Bahr, teknisk chef på Transitio, i ett pressmeddelande.

– Bland våra befintliga uppdragsgivare inom tåg finns i dag bland annat SJ AB, Trafikförvaltningen inom Stockholms läns landsting, Trafikverket och Bombardier Transportation. De uppdrag som vi genomfört inom tågområdet, tillsammans med uppdrag åt många andra kunder inom andra verksamhetsområden, har bidragit till att vi lyckades vinna detta ramavtal. Transitio är en intressant aktör inom tåg i Sverige och vi ser mycket fram emot samarbetet, säger Roland Behnke, kundansvarig för AB Transitio på Combitech.

Avtalet gäller under tre år med möjlighet till förlängning i totalt ytterligare tre år.
Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.425