23948sdkhjf

Swedol rekryterar ny sälj- & marknadschef och etablerar fyra kundsegment

Swedol rekryterar Håkan Wanselius som ny sälj- & marknadschef. Samtidigt etableras fyra kundsegment i syfte att förbättra möjligheter för tillväxt.
Håkan Wanselius rekrytas till ny sälj- & marknadschef och blir medlem i Swedols koncernledning. Håkan kommer närmast från en position som Country Manager hos Monier Roofing och har gedigen erfarenhet inom sälj och marknad i ledande roller. Tillträde sker den 3 mars 2014.

- Jag önskar Håkan varmt välkommen till Swedol. Håkan har en gedigen erfarenhet och kompetens som vi kommer att ha stor glädje av. Han kommer bli en viktig resurs i vårt arbete med att göra Swedol till ett mer kund- och marknadsorienterat företag, säger Clein Johansson Ullenvik, i ett pressmeddelande.

- Jag tror mycket på Swedol och den unika potential som finns inom bolaget. Swedol har en bra bas med butiker och brett sortiment att arbeta vidare med. Förhoppningsvis kan jag bidra med ett strukturerat försäljningsarbete med stort kundfokus som får Swedol att lyfta, säger Håkan Wanselius.

I syfte att närma sig kunderna ytterligare och förbättra möjligheter för tillväxt etablerar Swedol även fyra kundsegment: Åkeri och Transport, Bygg och Anläggning, Industri och Verkstad, Jord- och Skogsbruk

Nima Maskinteknik integreras och blir en väsentlig del i kundsegmentet Jord- och Skogsbruk.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078