23948sdkhjf

MaskinFransson och NC Service tar över agentur

Correanayak-agenturen tas nu över av de båda bolagen.
Maskin AB A. Fransson och NC Service tar över agenturen för spanska Correanayak. MaskinFransson kommer att ta hand om maskinförsäljningen och NC Service kommer svara för installationer och service samt garantiservice.

Correanayak har varit aktiva i Sverige sedan mitten av 1970-talet och det har sålts ca 400 maskiner i Sverige. NC Service med Peter Jönsson, Mikael Jortby och Ippo Nokkos har erfarenhet av att installera och serva Correa-maskiner ända sedan mitten av 1970-talet.

Även MaskinFransson har erfarenhet av att sälja Correa-maskiner framförallt under 1970- och 1980-talet. Den allra första Correa bäddfräsen i Sverige såldes faktiskt av bolaget till ett företag i Tyresö.

- Därför tycker vi att det är extra roligt att vi nu får förtroendet att representera Correanayak, cirkeln är sluten, säger Henrik Fransson på MaskinFransson, i ett pressmeddelande.

Nicolas Correa
Nicolas Correa S.A., som grundades 1947, gick 2006 ihop med Industrias Anayak och koncernmodern Nicolas Correa Group är idag en av de ledande Europeiska tillverkarna av portal- och bäddfräsmaskiner, både vad gäller storlek, utveckling, design och tillverkning. Med en arbetsstyrka på 386 personer och en omsättning på mer än 90 miljoner euro är Nicolas Correa ledande när det gäller fräsningslösningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.064