23948sdkhjf

NORMA Groups kopplingsteknik kvalificerar sig för vinter-OS i Sotji

Bolaget har utrustat Bolsjojs ispalats med rörkopplingar.
NORMA Group, världsledande inom utveckling och tillverkning av klammer- och kopplingslösningar, har utrustat " Bolsjoj Ice Dome " och andra byggnader i Sotji, Ryssland, med mer än 20 000 rörkopplingar från NORMACONNECT DCS produktsortiment för dräneringssystem.

Den multifunktionella arenan ligger i Sochi Olympic Park och har plats för 12 000 åskådare. Den kommer att vara värd för bland annat ishockeyfinalen i de olympiska vinterspelen 2014.

- Stora evenemang som de olympiska spelen utgör stora utmaningar för infrastrukturen i arenorna", säger Werner Deggim, VD för NORMA Group, i ett pressmeddelande. Vår innovativa fogningsteknik håller rörsystemen i välbesökta byggnader täta och skyddar dem mot vattenskador även under krävande klimat- och funktionsförhållanden. Vi är stolta över att vi har kvalificerat oss för OS och att vi är en del av denna händelse.

Tio kilometer rör
Rörkopplingarna i NORMA Group har även använts i andra byggnader för de olympiska spelen i Sotji: på Hyatt Hotel, i Ryska Internationella Olympiska Universitets byggnader och i "MoreMall" köpcentrum. Sammantaget har totalt tio kilometer dräneringsrör anslutits.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063