23948sdkhjf

Coor tecknar nytt serviceavtal med TeliaSonera i hela Norden

Coor Service Management har ingått ett nytt fyraårigt avtal med TeliaSonera gällande integrerade facility management-tjänster till ett stort antal kontor och butiker i Sverige, Finland, Danmark och Norge.
Uppdraget innebär att Coor ska samordna, utföra och utveckla ett komplett utbud av internservicetjänster såsom lokalvård, fastighets¬-, arbetsplats- och säkerhetsservice till ett stort antal av TeliaSoneras kontor och butiker i Norden.

- Vi är oerhört glada över detta uppdrag. Vår uppgift blir att tillvarata den besparingspotential som finns, att säkerställa att TeliaSonera får en enhetlig servicenivå inom internservice i hela Norden, att genomföra strukturerade miljögranskningar enligt vårt miljöverktyg Coor Green Services och att leveransuppföljningen förbättras, säger Mikael Stöhr, VD och koncernchef för Coor Service Management, i ett pressmeddelande.

Coor har sedan tidigare levererat delar av de upphandlade servicetjänsterna till TeliaSonera, men har nu fått ett totalansvar för internservicen i hela Norden. Det nya avtalet kommer fasas in successivt under våren 2014.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.126