23948sdkhjf

SKF:s teknikcenter leder till nya jobb

Bolaget investerar nu i två nya globala teknikcenter i Europa.
Som ett led i engagemanget att ytterligare öka investeringen i forskning och utveckling har SKF tillkännagivit planer på att bygga två nya globala teknikcenter, ett i Göteborg och ett i Nieuwegein i Nederländerna.

- En av SKFs drivkrafter är att fortsätta leverera världsledande forskning och innovation samt att utveckla nya produkter och lösningar som ger betydande energibesparingar för våra kunder. De här två nya centren är del av ett globalt nätverk av teknikcenter som koncernen är i färd med att utveckla, säger Tom Johnstone, SKF:s VD och koncernchef. Under de senaste fyra åren har SKF mer än fördubblat antalet inlämnade patentansökningar, något som visar att den ökade investeringen i forskning och utveckling ger resultat. Öppnande av dessa center gör att vår forskning och utveckling kommer närmare kunderna.

SKF har redan ett globalt teknikcenter i Bengaluru i Indien, och utökar det globala teknikcentret i Kina och flyttar det till det nya universitetsområdet i Jiading i Shanghai.

Vid full kapacitet uppskattar man att man kommer att behöva anställa mer än 100 nya ingenjörer i Nieuwegein och cirka 50 i Göteborg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078