23948sdkhjf

Tradition och förnyelse i ny ledarroll på Andrénverken

Med ledarskiftet markeras företagets position i ett modernt företagsklimat, samtidigt som man slår vakt om lång och framgångsrik tradition.
Vid årsskiftet tillträdde Johan Bredenfeldt som VD för Andrénverken AB. Företaget kännetecknas av genomgående hög kvalitet i produktionen och säkerhet i leveransåtaganden och det är ingenting som kommer att förändras med Johan Bredenfeldt vid rodret.

– Det goda renommé som byggts upp under företagets mer än 90-åriga historia grundar sig på kvalitetsarbeten som gör att vi med fog kan tala om plåtbearbetning i världsklass. Det finns ingen anledning att ändra på den inriktningen. Vi kommer att fortsätta att arbeta för långsiktiga relationer med företag som litar på att vi alltid lever upp till förväntningarna, säger Johan Bredenfeldt, i ett pressmeddelande.

Utvecklar framgångsreceptet
Johan Bredenfeldt har tidigare erfarenhet som VD inom verkstadsindustrin och är full av idéer om hur företaget ska agera för att fortsätta sin framgångsrika utveckling.

– I grunden arbetar vi vidare på samma sätt som förut. Det som successivt kommer att ske är att vi blir mer synliga i olika medier och lättare att upptäcka för nya företag som är intresserade av en underleverantör som passar där kraven är högre än normalt. Vi utvecklas i ett informationssamhälle där breda kontaktytor är viktiga. Vi måste vara tydliga och finnas tillgängliga i flera medier för att nå ut till marknaden med vårt erbjudande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.188