23948sdkhjf

ME växer

Tack vare en kraftig ökning inom gruvindustrin, växer nu Maskinentreprenörerna.
Under senaste åren har gruvindustrin växt kraftigt i Malmfälten. Som en följd av detta har ME fått fler medlemsföretag, dessutom företag som växer kraftigt. Idag har ME:s medlemsföretag i region Nord närmare 4 400 medarbetare varav ca 2 000 inom gruvnäringen.

- Vi har därför tagit beslut om att förstärka vår organisation i Malmfälten med en Företagsrådgivare. Det är en efterfrågad tjänst och en viktig resursförstärkning som gör att vi kan jobba nära våra medlemsföretag inom gruvnäringen, förklarar Hampe Mobärg, VD,Maskinentreprenörerna, i ett pressmeddelande.

Tord Bergman är utsedd till ME Företagsrådgivare Malmfälten och börjar sin tjänst den 1 mars. Tord har en rik erfarenhet från transportsidan och speciellt kollektivtrafik. Senaste åren har han varit Affärschef/Platschef för Veolia, vilket innehållit mycket trafikplanering, personalledning och som en naturlig del i detta fackliga förhandlingar. Men han har också erfarenhet av att driva eget företag inom samma område.

- Det ska bli inspirerande att starta upp en ny tjänst för att stödja ME-företagen i Malmfälten. Jag tror också jag har en del erfarenhet i bagaget som kan komma till nytta, säger Tord Bergman, i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078