23948sdkhjf

ÅF förvärvar ES-Konsult

ÅF köper 100 procent av aktierna i ES-Konsult Energi och Säkerhet och förstärker erbjudandet mot kunder inom kärnkraftsindustrin i Sverige och internationellt.
ÅF förvärvar ES-Konsult Energi och Säkerhet AB som erbjuder experttjänster till Svenska och internationella kärnkraftskunder. ÅF har innan förvärvet över 500 konsulter och experter verksamma hos kärnkraftskunder i Sverige och internationellt och bolagen har samarbetat framgångsrikt genom åren, bland annat på Ringhals, inom ÅF Nuclear Academy samt inom projekt för ny kärnkraft i Brasilien.

- Experterna, verksamma som konsulter inom ES, har en unik kompetens inom bland annat kärnteknisk säkerhet, lång erfarenhet från kärnkraftsindustrin och är mycket uppskattade hos kunderna, säger Per Magnusson, chef för ÅFs division Industry, i ett pressmeddelande. I och med samgåendet med ES breddar vi vårt erbjudande och förstärker ytterligare vår expertkompetens till exempel inom decommissioning.

Grundköpeskillingen uppgår till 27 MSEK. Utöver grundköpeskillingen utgår en tilläggsköpeskilling beroende av framtida lönsamhetsutveckling i verksamheten.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109