23948sdkhjf

Ny vice VD på Strukton Rail

Anders Gärdström tillträder som vice VD.
Anders Gärdström lämnar sin post som VD i Balfour Beatty Rail Skandinavien för att inleda uppdraget som vice VD i Strukton Rail AB, med tillträde den 9 januari 2014. Förändringen sker i samband med att Strukton slutför förvärvet av Balfour Beatty Rails skandinaviska verksamhet.

Anders Gärdström har varit verksam i järnvägsbranschen sedan 2011 då han tillträdde som VD i Balfour Beatty Rail Skandinavien. Anders har sin bakgrund inom finans och IT, med mångårig erfarenhet av företagsledning inom både industri och bygg/installationssektorn där han har verkat i ledande befattningar inom ABB- koncernen, YIT Sverige och grossistkoncernen Solar.

− Med sin gedigna erfarenhet av IT, verksamhetsutveckling och ledarskap kommer Anders att få en nyckelroll i Struktons fortsatta utveckling. Hans bredd, med kompetens från både järnväg och andra branscher blir en viktig tillgång i Struktons arbete mot att vara våra kunders förstahandsval på järnvägsmarknaden, säger Robert Röder, VD Strukton Rail, i ett pressmeddelande.

Förvärvet är klart och nu startar integrationen av Balfour Beatty Rail och Strukton Rail till ett gemensamt bolag. Under de kommande månaderna väntar ett intensivt fusionsarbete med målsättningen att bolagen går samman under gemensam flagg från och med halvårsskiftet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078