23948sdkhjf

SPM Instrument tecknar avtal med Cementa

Cementa installerar SPM HD på ugnsdrivning.
I december 2013 tog Cementa, ett av Sveriges största byggmaterialföretag, ett viktigt steg i utvecklingen av sitt arbete med förebyggande underhåll. Företaget valde att installera online lagerövervakning med SPM HD samt vibrationsmätning från SPM Instrument AB på drivningen till den roterande ugn som bränner kalkstenen till klinker.

- Vi har en lång historia tillsammans med SPM, som går tillbaka till tidigt 80 tal. Under åren som gått har vi också upplevt hur SPM förstått vikten av en bra kundkontakt och service vilket var avgörande för vårt val av leverantör gällande onlineutrustning. I och med detta har vi tagit ytterligare ett steg mot ett förbättrat underhåll på vår fabrik. Förhoppningen nu är att vi får möjlighet att utveckla detta till flera viktiga maskiner. Mätningen på ugnsdrivningen pågår nu för fullt och utan problem, säger Håkan Lindqvist, underhållsingenjör, om valet av mätutrustning.

Cementa
Cementa AB är ett av Sveriges största byggmaterialföretag och ingår i den internationella koncernen HeidelbergCement. Tillverkningen av cement sker i Slite, Skövde och i Degerhamn.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078