23948sdkhjf

Nya positioner på Axelent

Andreas Gotmark tillträder som VD på Axelent Wire Tray AB och Harald Steidle blir VD på Axelent GmbH.
Den 1 januari 2014 tillträder Andreas Gotmark som ny VD på Axelent Wire Tray AB. Andreas Gotmark började 2005 på Axelent AB och då på kundsupport i Hillerstorp. Han flyttade 2007 till USA för att gå vidare inom Axelent Inc. i Chicago. Där stannade han i tre år och hjälpte där till att bygga upp den amerikanska marknaden innan han återvände till Sverige 2010. Väl hemma arbetade Andreas först en period på Axelent Engineering AB, men blev sedan tillförordnad chef på Axelent GmbH i Stuttgart. Förnärvarande jobbar Andreas som försäljningschef på Axelent Wire Tray AB.

-Axelent Wire Tray, som varit verksamt sedan 2009, ökar stadigt både när det gäller försäljning och spridning runtom i världen. Därför känns det som ett naturligt steg att nu lämna över ansvaret till Andreas som har en stor erfarenhet inom Axelents produkter och verksamhet, säger Mats Hilding som idag är VD för Axelent Wire Tray AB, i ett pressmeddelande.

Harald Steidle VD på Axelent GmbH
Den 1 januari 2014 tillträder Harald Steidle som ny VD på Axelent GmbH.
Harald Steidle började på Axelent GmbH 2006 och inledde där sin karriär som marknadsassistent på kundsupport. Han hade den tjänsten till 2008 då han gick vidare till att bli sälj-och marknadschef.
2012 var det dags för nya utmaningar och han tog över som affärsområdeschef på Axelent GmbH.
Denna tjänst har han idag när han tar över som VD.

- Vi har stora planer på fortsatt framgång för Axelent GmbH. Harald har med sin breda kunskap inom Axelent, både på marknadssidan och på ledarsidan, alla förutsättningar att leda Axelent GmbH framåt. Detta är ett naturligt steg i vår expansion och ett led i vår utveckling att bli mer lokalförankrade på vår viktigaste marknad, Tyskland, säger Mats Hilding som idag är VD för Axelent GmbH.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.096