23948sdkhjf

Uppfinning från Nässjö exporteras i tusental

Industrilås tar hem stororder på ett nyutvecklat låsgångjärn.
Industrilås AB i Nässjö har sedan 2011 arbetat med ett nytt låsgångjärn som kombinerar låsfunktion, kompression av dörren, säkerhetsspärr, samt funktionen att kunden själv på plats kan välja om dörren skall öppnas till höger och till vänster, eller kunna tas bort helt och hållet.

Uppfinningen är riktad mot ventilationsbranschen där man i förväg inte vet om de stora aggregaten har tillräckligt med utrymme för att man skall kunna öppna servicedörrarna.

Succé på ISH
Produkten lanserades under 2013 på den stora mässan ”ISH” i Frankfurt, Tyskland där responsen blev extremt positiv med en order på 10 000 låsgångjärn som resultat.

-Vi är extremt glada över den positiva responsen på vårt nya låsgångjärn och vi känner att en order på 10 000 enheter är ett verkligt startskott för oss. Dessutom har vi ytterligare ett 20-tal globala intressenter av produkten just nu, varav flera också i USA, som är en viktig marknad för oss, säger Niklas Graberg, försäljningschef på Industrilås, i ett pressmeddelande.

Industrilås breddar med denna satsning sitt segment inriktat på ventilationsbranschen och kommer i dagarna dessutom att lansera ytterligare produkter med fokus på just ventilationsindustrin.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11