23948sdkhjf

ABB har tagit order för 180 miljoner dollar till kryssningsfartyg under 2013

Sex order bekräftar att ABB:s framdrivningssystem Azipod® XO är kryssningsbolagens förstahandsval. Det är ABB:s bästa år för Azipodsystem till kryssningsfartyg.
ABB har tagit hem sex order för sammanlagt 180 miljoner dollar under 2013 på elektriska kraft- och framdrivningssystem till nya kryssningsfartyg, inklusive företagets senaste generation av Azipodsystem, Azipod XO. Det gör 2013 till bästa året hittills för ABB när det gäller Azipodorder till kryssningsfartyg.

Ledande kryssningsbolag
Uppdragen gäller två fartyg för Norwegian Cruise Line två för Royal Caribbean International och ett vardera för Holland America Line och Carnival Cruise Lines, alla ledande kryssningsbolag.

- Det här är en beaktansvärd serie av order på våra framdrivningssystem för kryssningsfartyg, som bekräftar ABB:s ledande position på denna prestigefyllda marknad, säger Veli-Matti Reinikkala, chef för ABB:s division Process Automation, i ett pressmeddelande. Sedan Azipod XO lanserades har nästan alla fartygsorder utrustats med denna nya generation system.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109