23948sdkhjf

Haldex får ny kommunikationschef

Haldex utser Catharina Paulcén till ny Senior Vice President, Corporate Communications och medlem av Haldex koncernledning.
Catharina Paulcén har utnämnts till Senior Vice President, Corporate Communications på Haldex. Catharina Paulcén, med placering på huvudkontoret i Landskrona, kommer att ansvara för alla aspekter av corporate communications, internt och externt, inklusive investor relations.

Innan Catharina Paulcén kom till Haldex har hon bland annat arbetat som Senior Vice President, Marketing & Communications på Enea och som Marketing Director på IBM.

- Vi är mycket glada att välkomna Catharina till Haldex. Catharina tar med sig en betydande mängd erfarenhet och prestationer inom kommunikationsområdet till sin nya roll. Med denna nyinrättade position i ledningsgruppen kommer vi stärka Haldex kommunikation och skapa öppna och transparenta dialoger internt och externt, säger Haldex VD och koncernchef, Bo Annvik, i ett pressmeddelande.

Som Senior Vice President, Corporate Communications kommer Catharina Paulcén att vara medlem i ledningsgruppen för koncernen. Hon kommer börja i sin nya roll senast den 8 februari 2014.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.095