23948sdkhjf

Orio inleder förhandlingar med Nevs

Förhandlingarna omfattar samarbete kring eftermarknaden för Nevs bilar.
Orio AB har tecknat en icke bindande avsiktsförklaring, så kallad Letter of Intent, med syfte att inleda förhandlingar att ingå ett avtal om samarbete kring eftermarknadsverksamhet avseende Nevs fordon.

- Nevs ser samarbetet med Orio som väldigt värdefullt och får genom Orio en kompetent och erfaren eftermarknadspartner. Nevs målsättning är att ge sina bilkunder en exceptionell kundservice och Orio är en viktig del i att uppnå detta, säger Mattias Bergman tillförordnad VD på Nevs.

Stärkt position
Orio är den enda distributören i världen av det totala sortimentet av Saab Original reservdelar. Ett framtida avtal med Nevs kommer att stärka Orios ställning som leverantör av reservdelar till Saab-bilar. Avtalet innebär även att Orio kommer att fortsätta att stödja och förse Saab Service Centers, verkstäder och Saabägare med tillförlitlig service och kunskap – precis som företaget har gjort i snart 70 år.

- Det här är ett tydligt bevis för att vår globala affärsstrategi, distribution av reservdelar och teknisk kunskap är framgångsrik. Vi ska nu tillsammans arbeta för att hitta ett lämpligt affärsupplägg som skapar värde för både Orio, Nevs, handlare, verkstäder och Saabägare, säger Lennart Ståhl VD på Orio AB.

Orio
Orios kärnverksamhet är Saab Original reservdelar. Företagets satsningar på att bredda verksamheten genom att erbjuda tjänster inom de nya affärsområdena teknik samt reservdelar och distribution till fler bilmärken börjar ge resultat och de första avtalen har ingåtts.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078