23948sdkhjf

FinnvedenBulten tecknar strategiskt viktigt kontrakt

Avtalet har ingåtts med fordonstillverkare i Kina och stärker FinnvedenBultens position på marknaden.
FinnvedenBultens division Bulten har tecknat ett strategiskt viktigt kontrakt för att leverera fästelement till en fordonstillverkare i Kina och stärker därmed närvaron på den kinesiska marknaden. Det årliga värdet uppgår till cirka 10 MSEK och sträcker sig över ett antal år.

- Bulten har sedan ett antal år tillbaka en helägd fabrik i Kina med lokal tillverkning av högkvalitativa fästelement. En viktig del i vår strategi för organisk tillväxt är att växa på tillväxtmarknader och att vi nu har tecknat ett nytt avtal i Kina är mycket glädjande, säger Tommy Andersson, VD för Bulten, i ett pressmeddelande.

Kontraktet med start under 2014 avser leveranser av fästelement till montering för både bilproduktion och drivlina och kommer att sträcka sig över ett antal år.

- Avtalet innebär att vi flyttar fram vår position för division Bulten på den kinesiska marknaden och vi ser goda möjligheter till fortsatt tillväxt i Kina under kommande år, säger Johan Westman, VD och koncernchef för FinnvedenBulten.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078