23948sdkhjf

Maskinia förstärker eftermarknadsavdelningen

Att ge bra service på kundernas maskiner är högt prioriterat hos Maskinia, därför förstärks nu eftermarknadsavdelningen ytterligare genom att anställa en ny eftermarknadsansvarig för Doosan och Case samt en ny teknisk ansvarig för CASE.
Att kunden ska känna sig trygg efter att maskinen har levererats är en av de viktigaste delarna i Maskinias verksamhet. Med Fräs Erik Andersson som ansvarig, Bo Melkersson som teknisk ansvarig för CASE samt Mats Eklund som Teknisk ansvarig för DOOSAN så har Maskinia ett starkt team som leder och stödjer företagets verkstäder.

Fräs Erik Andersson har tidigare varit anställd på Maskinia som Verkmästare och väljer nu efter 5 år som anställd på KVD att återvända till Maskinia.

-Det känns mycket roligt att Fräs Erik väljer att komma tillbaka till Maskinia. Han känner till våra varumärken och många av våra kunder vilket ger en kort startsträcka. Fräs Erik har en gedigen teknisk kunskap om entreprenadbranschens produkter som garanterar ett kliv uppåt i kvaliteten på vår viktiga eftermarknadsavdelning. Bo Melkersson kommer nu att ta det tekniska ansvaret för CASE, Mats Eklund det tekniska ansvaret för DOOSAN och de kommer nu att kunna fördjupa sig inom sina områden för att snabbt kunna hjälpa, förbättra och utveckla stödet till våra verkstäder vilket ger en ännu bättre service till våra kunders maskiner, säger Fredrik Holmquist VD på Maskinia, i ett pressmeddelande.

Bo Melkersson är i grunden entreprenör från skogsmaskinsbranschen. Efter det har han i 12 år arbetat som maskinteknisk lärare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062