23948sdkhjf

Saab AB investerar i stopptidsuppföljning från Good Solutions

Med hjälp av systemet RS-Production ökar Saab effektiviteten i sin produktion.
Med standardprodukten RS-Production från Good Solutions får försvars- och säkerhetsföretaget Saab i Linköping ett modernt och flexibelt system för uppföljning av stopp- och störningar i sin produktion.

- Med den här satsningen så uppdaterar vi vår störningsuppföljning i produktion. Med fakta och underlag från RS-Production kommer vi att arbeta med att reducera störningar och öka effektiviteten i våra maskiner, säger Martin Ahlnér som är verksamhetsutvecklare av produktionsnära system inom affärsområde Aeronautics på Saab, i ett pressmeddelande. Vi tittade igenom marknaden noga. Att vi valde RS-Production från Good Solutions beror till stor del på enkelheten för användarna. RS-Production har också en del funktionalitet som vi inte hittade någon annanstans, fortsätter Martin Ahlnér.

Rätt satsning
Planen är att under 2014 rulla ut RS-Production på kritiska maskiner och celler med hög beläggning. Totalt rör det sig om ett 30-tal installationer som skall göras.

- Vi är jätteglada att vi blivit utvalda som leverantör till ett företag som Saab, säger Good Solutions VD Mikael Persson. Beslutet från Saab är ett av många kvitton under hösten på att vi gjort rätt när vi byggt RS-Production3. Det är nu en ledande programvara för uppföljning av produktion och störningar.

Good Solutions
Good Solutions erbjuder helhetslösningar för att lyfta produktionseffektiviteten hos industriföretag med ledande programvaran RS-Production, kunskapsbyggande tjänster och trygga leveranser.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078