23948sdkhjf

JIWE satsar framåt

Företaget har bland annat nyanställt och kan erbjuda marknadens kortaste leveranstider.
JIWE är ett varmförzinkningsföretag, vars affärsidé innebär att företaget på ett lönsamt, miljövänligt och kvalitetssäkert sätt genomför en optimal varmfözinkning. Bolaget bearbetar marknaden offensivt och har idag en helt annan strategi än för bara några år sedan.

– Vi har anställt sex säljare som enbart fokuserar på uppsökande försäljning. Branschen ser annorlunda ut idag, vi måste vara lyhörda och leverera mervärden för våra kunder. Det kan vi också göra med den erfarenhet vi har, vi är i flera avseenden ledande inom vårt område, konstaterar Bjarne Sändergård, försäljningschef.

Kort leveranstid
Från JIWE Varmförzinkning AB utlovas leverans inom en vecka, inklusive logistik med våra direktbilar, vilket hör till marknadens kortaste leveranstider. Men JIWE har lyckats pressa ner ledtiderna ännu mer, och kan när det är riktigt bråttom leverera på bara 24 timmar inkl. logistik.

– Med en välstrukturerad serviceorganisation vågar vi utlova så pass korta leveranstider. Under 2005 hade vi fyra fasta turer i veckan som hämtade och körde ut all produktion. Idag handlar det om minst 35 turer per vecka. Vi hämtar konstruktionen ute hos kund, bearbetar och varmförzinkar i vår egen anläggning
här i Sölvesborg eller Eskilstuna och levererar därefter ut produkten direkt till slutkund, förklarar Bjarne Sändergård.

JIWE;s expressleveranser är mycket värdefulla inom byggbranschen där många underleverantörer samverkar för att leverera en helhet.

En kontakt sköter hela leveransen
Helheten är viktig för kunderna och JIWE;s helhetskoncept med logistik, bearbetning, montering, varmförzinkning, målning och slutligen leverans till kund skapar mervärde.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.127