23948sdkhjf

Ny VD för Henkel Norden

Robert Larsen tillträder som VD för Henkel Norden.
Robert Larsen har utsetts som ny VD för Henkel Norden. Med mångårig erfarenhet inom företaget tar Robert sig an utmaningen att fortsätta tillväxten och främja den mångkulturella kulturen i den nordiska organisationen. Robert Larsen kommer närmast som HR-direktör inom Henkel.

När Henkel, med verksamhet i 120 länder och 47 000 anställda, planerar att växa avser Henkel Norden stärka sin position på företagets samtliga affärsområden. Med varumärken som Barnängen, Schwarzkopf, Loctite och Plastic Padding har företaget en stark position i alla nordiska länder. Bland annat tack vare Loctite ett av varumärkena som gör Henkel den största producenten inom lim i Norden.

I rollen som ny VD blir Robert Larsens primära mål att stötta affärsverksamheten genom att fortsätta främja innovation och hållbarhet och därmed bidra till att Henkel inom loppet av fyra år når en total försäljning på 20 miljarder euro.

– Jag är mycket glad över förtroendet. Mitt fokus kommer att vara att leda och inspirera våra medarbetare till att vidareutveckla vårt företag på den nordiska marknaden. Vi har ambitiösa mål och tydliga strategier och jag ser fram emot att jobba tillsammans för att nå dem, säger Robert Larsen, i ett pressmeddelande.

Robert Larsen har varit på Henkel Norden sedan 1996 och hade senast rollen som HR-direktör.




Läs mer om: vd
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11